Set Your Life Goals Utrecht

INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Utrecht!

Ook in Utrecht word je geholpen bij de ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf.

Tijdens het traject volg je acht weken lang Life Goals Sessies en daarna ga je datgeen wat je daarvoor geleerd hebt laten zien bij je doe-plek. Je kan bij de doe-plek bijvoorbeeld stage lopen bij Sport voor een Toekomst of bij enkele sportverenigingen. De dag waarop het traject gaat plaatsvinden, de locatie en de tijd zijn voor nu nog onbekend. We verwachten dat je elke week aanwezig bent én natuurlijk op tijd komt. Je sluit het traject feestelijk af met het organiseren van een sportevenement voor diverse doelgroepen. Samen vorm je met anderen een projectteam waarbinnen je werkt aan verschillende thema’s op basis van je eigen ontwikkeldoel. Zo leer je ook nog eens veel andere mensen kennen en ontwikkel je jezelf ook op sociaal gebied!

Meer weten over deze MDT Set Your Life Goals in Utrecht? Mail of bel dan naar Kees Grovenstein. Je kan hem bereiken op 06 11 38 70 56, of stuur een mailtje naar kees@veld42.nl. 

Leer Camila kennen: een van de deelnemers van de mdt set your life goals

“Als sportcoach heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis over te brengen aan de groep. Deelnemers zijn een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om te leren en een sportcoach te worden. De training maakt hen elke keer weer gelukkig, ze zitten vol met energie.”
Erick (coach) Jan 2022

“Sport is mijn passie, omdat sport verbindt. De MDT Set Your Life Goals is hier het perfecte voorbeeld van!” 

Diallo (deelnemer) Jan 2022

Nieuws

Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject
=