SYLG Noord Veluwe

INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Noord Veluwe!

Ben je tussen de 16 en 28 en vind je sport en spel leuk? Vind je het lastig om keuzes te maken voor je toekomst en/of wil je jezelf beter leren kennen en jezelf ontwikkelen? Dan kun je door Set Your Life Goals misschien nieuwe wegen vinden.

De locatie is in Wezep. Elke maandag van 14.00 uur tot 16.00 uur zullen we Life Goals Sessies volgen, waarin jij jezelf en anderen leert kennen en je jezelf kan ontwikkelen. Op woensdag zal je van 14.00 uur tot 16.00 uur de opleiding tot Assistent Fitness Trainer volgen. We verwachten dat je elke week aanwezig bent én natuurlijk op tijd komt. Tijdens het traject gaan we op basis van jou wensen en doelen kijken welke doeplek bij jou past. Misschien kun je meehelpen bij sportactiviteiten zoals bootcamp organiseren, in een sportcentrum meehelpen of sport- en spel voor kinderen. Maar het kan ook geheel iets anders zijn. Dit allemaal om jouw eigen talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen. Je sluit het traject feestelijk af met het organiseren van een sportevenement voor diverse doelgroepen. Samen vorm je met anderen een projectteam waarbinnen je werkt aan verschillende thema’s op basis van je eigen ontwikkeldoel. Zo leer je ook nog eens veel andere mensen kennen en ontwikkel je jezelf ook op sociaal gebied! 

Meer weten over deze MDT Set Your Life Goals in Noord-Veluwe? Mail of bel dan naar Kees Grovenstein. Je kan hem bereiken op 06 11 38 70 56 of stuur een mailtje naar kees@veld42.nl. 

Leer Camila kennen: een van de deelnemers van de MDT Set Your Life Goals Noord-VEluwe

“Als sportcoach heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis over te brengen aan de groep. Deelnemers zijn een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om te leren en een sportcoach te worden. De training maakt hen elke keer weer gelukkig, ze zitten vol met energie.”
Erick (coach) Jan 2022

“Sport is mijn passie, omdat sport verbindt. De MDT Set Your Life Goals is hier het perfecte voorbeeld van!” 

Diallo (deelnemer) Jan 2022

Nieuws

Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject
=