Set Your Life Goals Enschede

INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Enschede!

Wil je bewegen, sporten en positief denken? Dat kan, door mee te doen aan de MDT Set Your Life Goals Enschede. Samen met de gemeente Enschede, F.C. Twente, Sportaal, Scoren met Gezondheid en ROC Twente gaan we van start. De groep komt elke woensdag en donderdag samen om theoretische en praktische lessen te volgen. Dit zal voor een periode van dertien weken elke woensdag en donderdagochtend gebeuren. Je zal bij de MDT Set Your Life Goals meer zelfvertrouwen opbouwen, je vaardigheden beter ontwikkelen, anderen beter kunnen helpen en leren samen te werken. Je ontwikkelt zo al je talenten.

De MDT Set Your Life Goals is gericht op jongeren en mensen die positieve bekrachtiging en meer waardering nodig hebben. Daarbij is de MDT geschikt voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken om actiever mee te doen in de Nederlandse maatschappij, op welke manier dan ook.

Doe-plekken

Door te starten met vrijwilligerswerk, school, taallessen en/of bijvoorbeeld een lidmaatschap bij een sportvereniging wordt het voor jou makkelijker om actiever mee te doen in de Nederlandse samenleving. Je sociale netwerk wordt namelijk uitgebreid, je bevordert je samenwerking in een groep en focust je op jouw persoonlijke talenten. Bij de MDT Set Your Life Goals krijg je begeleiding door bevoegde trainers waarin zelftraining en vaardigheiden worden ontwikkeld door het volgen van enkele workshops.

Aan het einde van de cursus geef je een aantal presentaties over wat je hebt geleerd en werk je aan het organiseren van een activiteit en een waar sportevenement! Hierdoor kan je jezelf echt ontwikkelen voor in je latere leven.

Meer weten over deze MDT Set Your Life Goals in Enschede? Mail dan naar Sami Yousuf. Je kan Sami mailen via s.yousuf@sportaal.nl of bellen via 06 28 34 40 22. 

Foto's en videos

“Als sportcoach heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis over te brengen aan de groep. Deelnemers zijn een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om te leren en een sportcoach te worden. De training maakt hen elke keer weer gelukkig, ze zitten vol met energie.”
Erick (coach) Jan 2022

“Sport is mijn passie, omdat sport verbindt. De MDT Set Your Life Goals is hier het perfecte voorbeeld van!” 

Diallo (deelnemer) Jan 2022

Nieuws

Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject
=