Set Your Life Goals Apeldoorn

INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Apeldoorn!

In Apeldoorn zal er ook een MDT Set Your Life Goals starten. Voor nu is er alleen nog erg veel onduidelijk over de start, locatie en invulling van het traject. Zodra er meer bekend is, zullen we het meteen laten weten! 

De invulling zal er ongeveer zo uitzien: Samen met jouw coach stel jij je ‘Life Goals’ op en ga je jouw talenten verder ontwikkelen via de sport. Denk aan het volgen van workshops, een opleiding tot sportcoach, vrijwilligerswerk bij een sportvereniging en het organiseren van een sportfestival. Set Your Life Goals is laagdrempelig, persoonlijk erkend een vaste structuur. Het traject bestaat uit 3 fases:

1.    De ontdekking: Je krijgt middels een reeks van 8 Life Goals sessies van 4 uur een prikkel om je talenten te ontdekken. Daarbij betrekken wij inspirerende rolmodellen zoals (ex)topsporters. Zo leer je wat je talenten zijn en waar je interesses liggen. Je stelt doelen op in je eigen ‘Life Goals Plan’.

2.    De doe-plek: Met dit plan op zak wordt je ‘gematched’ aan een doe-plek uit het netwerk van Life Goals Nederland of de lokale samenwerkingspartner. Zes uur per week gedurende 8 weken ervaar je hoe je eigen talenten en krachten in te zetten voor een ander.

3.    Het sportfestival: Je sluit het traject feestelijk af met het organiseren van een sportevenement voor diverse doelgroepen. Samen vorm je met anderen een projectteam waarbinnen je werkt aan verschillende thema’s op basis van je eigen ontwikkeldoel.

Meer weten over deze MDT Set Your Life Goals in Apeldoorn? Mail of bel dan naar Bas van den Hoogen. Je kan hem bereiken via een mailtje naar naar bvandenhoogen@hotmail.com! 

Foto's en videos

“Als sportcoach heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis over te brengen aan de groep. Deelnemers zijn een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om te leren en een sportcoach te worden. De training maakt hen elke keer weer gelukkig, ze zitten vol met energie.”
Erick (coach) Jan 2022

“Sport is mijn passie, omdat sport verbindt. De MDT Set Your Life Goals is hier het perfecte voorbeeld van!” 

Diallo (deelnemer) Jan 2022

Nieuws

Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject
=