Set Your Life Goals Rotterdam

INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Rotterdam. 3X3Unites zoekt jongeren die het verschil willen maken!

Ben jij tussen de 16 en 24, afkomstig uit Rotterdam en heb je affiniteit met basketball, 3X3 basketball of sport in het algemeen? Neem je graag verantwoordelijkheid, en zou je graag helpen een toffe community te bouwen door het tonen van eigenaarschap en het uitvergroten van de skills die je uit sport kunt leren? Help je graag anderen en wil jij met sport het verschil maken in jou omgeving? 

Waar kun je aan meedoen? 

Vanuit de MDT Set Your Life Goals organiseren wij in Rotterdam een 3X3 Leadercourse en opvolgend traject. Deze course doe je op een outdoor basketbalveld in jouw stad met 8 tot 12 andere jongeren. Jullie zien elkaar gedurende 8 weken lang 2 uur per week. In die 2 uur zal je een uur workshops krijgen over 3X3 basketball, community Building, positief coaching en life skills. Ook leer je meer over jouzelf als rolmodel, hoe je doelen moet stellen en hoe je anderen helpt om positieve stappen te maken. Het tweede uur bouw je met je mede Leaders aan het starten en laten groeien van een community op jouw eigen plein. Verder werk je tijdens dit project aan jouw persoonlijke ontwikkelingsdoel en organiseer je als groep een tof event en verzorg je sportmomenten in jouw stad. Na afloop van de 3X3 Leadercourse gaan jullie aan de slag met het uitbouwen van de ontstane community, waarin jouw ideeën, plannen en eigenaarschap centraal staan. 

Wat hou je eraan over? 

Naast een toffe community waar je op je eigen veld mee kunt basketballen behaal je een NBB en NOC*NSF gecertificeerd Leaderdiploma! Daarnaast word je onderdeel van de 3X3Unites familie. Wij proberen met elkaar 3X3 basketball zo groot mogelijk te maken in en buiten Nederland voor iedereen die mee wilt doen. Hierin ligt voor jou de kans op persoonlijke ontwikkeling, maar ook op het opzetten van duurzame toffe activiteiten in jou eigen buurt. Misschien wil jij wel een basketbalplein bij jou om de hoek promoten in je wijk!? Of ondersteunen bij de tofste 3X3 events van Nederland!? Of misschien voeg je wel iets heel anders toe aan onze familie!

Geef je snel op voor deze MDT! 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bas Rozendaal: bas@3x3unites.com.

Foto's en videos

“Als sportcoach heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis over te brengen aan de groep. Deelnemers zijn een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om te leren en een sportcoach te worden. De training maakt hen elke keer weer gelukkig, ze zitten vol met energie.”
Erick (coach) Jan 2022

“Sport is mijn passie, omdat sport verbindt. De MDT Set Your Life Goals is hier het perfecte voorbeeld van!” 

Diallo (deelnemer) Jan 2022

Nieuws

Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject
=