Set Your Life Goals Helmond

INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Helmond! 

Jibb+ en de LEVgroep hebben de handen ineengeslagen met Stichting Life Goals Nederland en maatschappelijke partners voor het opzetten van een structureel sportprogramma voor kwetsbare mensen. 

Wij creëren sportmomenten voor jongeren die het net even wat moeilijker hebben, waarvoor moeilijker is om bij een regulier sportclub aan te sluiten. Zowel jongeren als volwassenen met een psychische kwetsbaarheid tussen de 14 en 40 jaar kunnen meedoen aan de MDT Set Your Life Goals! Ben jij dit? Geef je dan op! 

De sportmomenten worden georganiseerd in een veilige en vertrouwde omgeving in de omgeving van sportpark de Braak in Helmond. Hierin kan iedereen op zijn eigen niveau sporten. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het opdoen van sociale contacten staan centraal tijdens dit traject. MDT Set Your Life Goals Helmond is een samenwerking tussen Jibb+, LEV-groep, SMO Helmond, Leger des Heils, MEE Helmond, GGZ Zuidoost-Brabant en Helmondse sportverenigingen. Hier kan je dus ook je doe-plek volgen! 

De sportactiviteiten van de MDT Set Your Life Goals Helmond staan onder begeleiding van zes opgeleide Maatschappelijke Sportcoaches afkomstig vanaf zowel Jibb+ als LEVgroep. Middels de kracht van sport willen we jou inspireren weer mee te doen en je steentje bij te dragen. Door letterlijk te gaan bewegen, zet je namelijk ook een stap vooruit in het leven.

Meer weten over deze MDT Set Your Life Goals in Helmond? Mail of bel dan naar Flo de Haas. Je kan haar bereiken op 06 31 92 98 92, of stuur een mailtje naar flodehaas@jibbplus.nl.

Foto's en videos

“Set Your Life Goals heeft me perspectief gegeven, een doel waar ik naartoe wil werken: ik vind het leuk om met jongeren en mensen met problemen te werken en wil graag helpen. Ik wil mijn verhaal delen en mensen met dezelfde problemen de weg wijzen. Iedereen kan uit een moeilijke periode komen. Het is niet makkelijk, maar als ik het kan, kunnen anderen het ook. We moeten positief blijven. Sport kan mensen daarbij helpen en verbinden.” 
Toy, deelnemer uit Helmond

“Sport is mijn passie, omdat sport verbindt. De MDT Set Your Life Goals is hier het perfecte voorbeeld van!” 

Diallo (deelnemer) Jan 2022

Nieuws

Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject
=