SYLG Heerhugowaard

INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Heerhugowaard!

In Heerhugowaard kan je meedoen aan het mooie project MDT-project Set Your Life Goals. De locatie is atletiekvereniging Hera in Heerhugowaard (De Vork 2, 1704 BX Heerhugowaard). Elke week op de vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur vinden de Life Goals sessies plaats bij AV Hera. De sessies duren in totaal 8 weken.

Bij het derde traject werken wij samen met praktijkschool Focus in Heerhugowaard. Samen met een aantal docenten en de schoolleiding is besproken om jongeren te begeleiden bij dit project. Zij zijn namelijk erg enthousiast over dit gave project!

Er zullen tussen de 12-18 jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar deelnemen aan het project. De jongeren krijgen tijdens de sessie de kans om hun talenten te ontdekken via de sport. Daarnaast zullen ze werken aan verschillende persoonlijke doelen, zoals zelfvertrouwen. Hierbij staat het beleven van plezier en het opdoen van nieuwe sociale contacten centraal. Elke sessie staat in het teken van een kernwaarde, zoals respect en samenwerken.

Na de sessies gaan de jongeren stage lopen bij MDT Set Your Life Goals doe-plekken. Dit zal in overleg met de jongeren en de school besproken worden. Deze locaties staan nog niet vast. Tijdens de stage kunnen de jongeren hun persoonlijke doelen verder ontwikkelen.

Als toffe afsluiting van het project gaan de jongeren, onder leiding van ons, een sportdag organiseren. Dit was bij het vorige traject ook een groot succes!

Wil je wat meer informatie over de MDT Set Your Life Goals in Heerhugowaard? Neem dan contact op met Jelle Zuijdam door te mailen naar j.zuijdam@sport-z.org of bel hem op 06 34 16 89 01.

Foto's en videos

“Als sportcoach heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis over te brengen aan de groep. Deelnemers zijn een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om te leren en een sportcoach te worden. De training maakt hen elke keer weer gelukkig, ze zitten vol met energie.”
Erick (coach) Jan 2022

“Sport is mijn passie, omdat sport verbindt. De MDT Set Your Life Goals is hier het perfecte voorbeeld van!” 

Diallo (deelnemer) Jan 2022

Nieuws

Set Your Life Goals
Bergen op Zoom
karlijn

Weer in beweging komen

Weer in beweging komen met Set Your Life Goals  Hoe krijg je de boel weer in beweging na het stoppen van je opleiding? De gemeente

Lees verder »
Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject