INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Harderwijk van Beweeg naar Toekomst!

Houd jij van sport, wil jij je talenten binnen de sport ontdekken en nieuwe mensen leren kennen? Dan is Set Your Life Goals iets voor jou! Set Your Life Goals is onderdeel van de MDT, de maatschappelijke diensttijd. Door dit traject te volgen, krijg jij de kans om met sport het verschil te maken en te werken aan je eigen toekomst!

Ontdek jouw levensdoel door middel van sport! Voor jongeren van 14 tot 22 jaar die op zoek zijn naar zingeving, persoonlijke groei en uitdaging. Van deelnemer naar activiteitenbegeleider/scholarshipper: een pad waarin je jezelf kunt ontwikkelen en andere kunt inspireren. 

Tijden: Elke woensdag van 16:00-18.00 en elke zondag van 16:00-18.00.

Locatie: H.K. Pootstraat 14, te Harderwijk

Wil je meer weten over dit MDT traject? Mail dan naar info@beweegnaartoekomst.nl. Voor dringende zaken kun je bellen naar: 0640630752.

 

“Als sportcoach heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis over te brengen aan de groep. Deelnemers zijn een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om te leren en een sportcoach te worden. De training maakt hen elke keer weer gelukkig, ze zitten vol met energie.”
Erick (coach) Jan 2022

“Sport is mijn passie, omdat sport verbindt. De MDT Set Your Life Goals is hier het perfecte voorbeeld van!” 

Diallo (deelnemer) Jan 2022

Nieuws

Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject
=