SYLG Doetinchem

INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Doetinchem! Ontdek de beste versie van jezelf en neem deel aan de MDT Set Your Life Goals Doetinchem.

Inhoud ‘Set Your Life Goals’

De eerste 8 weken van het traject staan in het teken van de Life Goals sessies waarin we onder andere hard werken om jouw eigen talenten te ontdekken, stellen we samen je eigen ‘Life Goals’ op en uiteraard gaan we ook samen sporten!

De tweede helft van het traject staat in het teken van ervaring opdoen bij een desbetreffende doe-plek, waar jij je eigen talenten gaat inzetten. Het wekelijks beweegmoment houden we uiteraard aan. Daarnaast ga je samen met de groep aan de slag om een sportfestival te organiseren. Dit kan een activiteit zijn in de wijk of een beweegproject voor de jeugd. Zo leer je ook nog eens veel andere mensen kennen en ontwikkel je jezelf ook op sociaal gebied.

Praktische informatie

Het traject vindt vanaf 19 september 2023 wekelijks plaats op de dinsdag van 10:30-13:30. Locatie is ‘Mijn School, Terborgseweg 112. Het sport- en beweeggedeelte zal op loopafstand plaatsvinden.

Voor vragen over de MDT Set Your Life Goals Doetinchem kun je contact opnemen met Rob Wentink door te mailen naar rob.wentink@sport-id.nl of door hem even een WhatsApp-je te sturen of te bellen naar 06 28 24 61 58.

Foto's en videos

“Als sportcoach heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis over te brengen aan de groep. Deelnemers zijn een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om te leren en een sportcoach te worden. De training maakt hen elke keer weer gelukkig, ze zitten vol met energie.”
Erick (coach) Jan 2022

Nieuws

Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject
=