Set Your Life Goals Alkmaar

INFORMATIE

Leuk dat je interesse hebt in de MDT Set Your Life Goals Alkmaar

In Alkmaar starten we in oktober/november 2023 met het zesde traject van het mooie MDT-project Set Your Life Goals. De startdatum staat nog niet vast. De sessies duren in totaal 8 weken.

Er zullen tussen de 12-18 jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar deelnemen aan het project. De jongeren krijgen tijdens de sessie de kans om hun talenten te ontdekken via de sport. Daarnaast zullen ze werken aan verschillende persoonlijke doelen, zoals zelfvertrouwen. Hierbij staat het beleven van plezier en het opdoen van nieuwe sociale contacten centraal. Elke sessie staat in het teken van een kernwaarde, zoals respect en samenwerken.

Na de sessies gaan de jongeren stage lopen bij MDT Set Your Life Goals doe-plekken. Dit zal in overleg met de jongeren en de school besproken worden. Deze locaties staan nog niet vast. Tijdens de stage kunnen de jongeren hun persoonlijke doelen verder ontwikkelen.

Als toffe afsluiting van het project gaan de jongeren, onder leiding van ons, een sportdag organiseren. Dit was bij het vorige traject ook een groot succes!

Aanmelden kan nog! 

Wil je wat meer informatie over de MDT Set Your Life Goals in Alkmaar? Neem dan contact op met Jelle Zuijdam door te mailen naar j.zuijdam@sport-z.org of bel hem op 06 34 16 89

Foto's en videos

“Als sportcoach heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis over te brengen aan de groep. Deelnemers zijn een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om te leren en een sportcoach te worden. De training maakt hen elke keer weer gelukkig, ze zitten vol met energie.”
Erick (coach) Jan 2022

“Sport is mijn passie, omdat sport verbindt. De MDT Set Your Life Goals is hier het perfecte voorbeeld van!” 

Diallo (deelnemer) Jan 2022

Nieuws

Meld je hier aan voor jouw
MDT Set Your Life Goals traject